22 mrt

Honden & magie

jose ahonen foto with dog

Vandaag kwamen we dit schitterende filmpje tegen.  Dat we zeker met je willen delen.  Indien je op slag in een vrolijke bui wil verkeren moet je dit youtube-filmpje zeker bekijken!jose ahonen logo

Het filmpje is van de illusionist Jose Ahonen.  Jose Ahonen, is een goochelaar & mentalist uit Tampere, Finland. Hij doet deze lieve dieren verwonderd staan wanneer hun koekje verdwijnt.  De reacties zijn hilarisch!  Het blijft vaak schitterend hoe vrolijk deze dieren blijven tijdens de hele situatie.  Sommige gaan op zoek, andere bekijken de illusionist of  cameraman met enige achterdocht!  Sommigen lijken met hun lichaamstaal ook echt te zeggen… is dit nu een grap ofwat?  Eén dingen hebben ze alvast allemaal gemeen… ze begrijpen er helemaal niets meer van.

Wil je zelf met je eigen ogen zien hoe honden reageren op magie… start het filmpje & geniet! Here’s some little magic  4 dogs!!

jose ahonen foto met logo

 

 

 

 

  • Check hier de Facebook pagina van Jose Ahonen! Ik vind dit filmpje alvast een goede reden om hem te liken & te volgen. Je ziet ook dat er momenteel al vele nieuwe reacties op zijn pagina instromen op zijn fantastisch filmpje.  Ikzelf ga hem ook een complimentje geven! jij ook? Hopelijk maakt hij in de toekomst nog van deze hilarische hondenfilmpjes.
  • Website van Jose