Mieke

Two puppies taking a bathWelkom op onze Doggy Lounge website.  The doggylounge is een hondenkapsalon met Self-Dogwash in Baasrode (Dendermonde)

Graag stel ik mezelf even beter voor. Mijn naam is Schelfthout Mieke en enkele jaren geleden opende ik mijn eigen trimsalon. Hier ging een heel verhaal aan vooraf… Tijdens mijn tweejarige opleiding “hondentrimmen” in Syntra Asse volgde ik regelmatig stage in hondenkapsalon Kitana te Sint-Lievens houtem. Bij hen leerde ik de belangrijkste kennis & het nodige zelfvertrouwen krijgen om een eigen salon te starten.

Sinds juli 2009 ben ik dus een eigen salon begonnen, eerst thuis in de garage en Januari 2010 op de nieuwe locatie in de Kerkstraat.  Daarna zijn wij verhuisd naar Baasrode, en momenteel vind je ons op een nieuwe locatie. Maar nog steeds op “Den Broekkant”.

We hanteren de nieuwste trends in hondenverzorging & last but not least passen wij steeds regels van de kunst toe!

De vacht van uw hond is de spiegel van zijn gezondheid

Sinds enige tijn we ons ook op de verkoop van hondenspullen.  Je zal zien dat onze webshop volop in de opbouwfase zit.  Meer info over onze producten vind je op onze website &dog grooming - miniature long haired dachshund sitting beside grooming supplies bestellen kan je alvast in het gedeelte ‘winkel’.   Bestellingen kunnen afgehaald worden in ons trimsalon na afspraak.  Wanneer je vragen hebt contacteren ons gerust via info@doggylounge.be of geef een gil op het nummer 0474 885 771.

Hopelijk kunnen wij U in de toekomst verwelkomen in ons salon!

Schelfthout Mieke – Dog Stylist

Geef een antwoord