Online afspraak

Doordat ons telefonische bereikbaarheid niet altijd ideaal is terwijl we met de honden werken hebben we over een hele tijd een handig online afsprakensysteem opgestart.   Niet maar wachten tot wij terugbellen, afspraken maken waar en wanneer je maar wil. Het is nu ook mogelijk.

Voor de gebruiker van het vorige systeem willen wij graag even zeggen dat we sinds begin 2015 voor een nieuw “nog éénvoudiger” afsprakenprogramma hebben gekozen.  Hierdoor kan het ook niet gebeuren dat er geen slots vrij staan op onze website.  Vanaf nu kan je zelfs voor een héél jaar je afspraken op voorhand maken indien je dit wenst!


Online date markMaak hier nu je online afspraak!

Deze dienst kan enkel gebruikt worden door onze bestaande klanten.

Indien er geen vrije plaats open staat die geschikt voor je is neem gerust contact met ons op via 0474/885.771 en dan zoeken we een ander plaatsje in onze agenda voor je.

Wacht ook steeds op een bevestiging van je afspraak in je mailbox… Indien je deze niet ontvangen hebt binnen de 24h geef ons gerust een seintje.

Groetjes Mieke

One thought on “Online afspraak

  1. Hallo Mieke,
    Onze Berner Lobbes (je kent hem van in de winkel voor Farmfood) heeft een hotspot gehad (bijna genezen) maar zou nu eens helemaal onder handen moeten genomen worden. Jij doet een aantal berners dus zou ik dat graag aan jou willen vragen. Zie jij dat zitten om hem eens te wassen en zo. Patrick mijn man zou meekomen (liefst op vrijdag dan is hij thuis) en dan hij je helpen met optillen en hem rustig te houden. Is nogal ne schijterke en heeft veel macht.
    Laat je me aub iets weten. Mijn tel is 0497/599.597, mijn email heb je.
    Alvast dikke merci en tot binnenkort
    Laat

Geef een antwoord