14 dec

Artero

De producten van het merk Artero die je ook op onze shop kunt verkrijgen; zijn producten die wij ook gebruiken in ons trimsalon.  Zowel de shampoo, de conditioners zijn bijzonder goede verzorgingsproducten die we hier dagelijks gebruiken.

Allereerst gaan wie ons verdiepen in de Artero shampoo’s die ze in het gamma hebben.  Hierin onderscheiden we 3 soorten. Speciaal ontwikkeld voor verschillende vachtvereisten bij de honden.

Artero Blanc: Deze shampoo werd speciaal ontwikkeld voor gele vachten.   Ook bij vachten waar vergeling optreed of gele vlekken voorkomen zat deze Artero shampoo de vacht weer helder wit maken.

Artero vitalizante:

Artero hidratante:

Het Spaanse merk Artero is één van de grootste kwaliteitsmerken in de hondenverzorging.  Artero is een veelgebruikt productengamma in vele professionele trimsalons.  Ook wij maken in het salon gebruik van deze producten. Het gamma van Artero bestaat uit shampoo’s, conditioners, sprays, oog en oor-verzorgers. En ze beschikken ook over een geweldig gamma bijzonder kwalitatieve hondenparfums. Dit zijn ook de geurtjes die u hond soms draagt als hij bij ons op bezoek geweest is. Een geweldig merk, waar wij al jaren héél tevreden over zijn.

Artero Shampoo’s

3 soorten

  • Artero Blanc
  • Artero Vitalizante
  • Artero Hidratante

Artero Hydratante

Deze shampoo is één van onze basis-shampoo’s in onze zaak. De Hydratante shampoo van Artero is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van langharige rassen.  Dankzij deze shampoo gaan de haren mooi glad worden.  Deze shampoo heeft ook een bijzonder herstellende functie. En zal droge en beschadigde vachten weet zacht en glanzend maken.

Met een ph waarde van 5.5 is deze shampoo speciaal ontwikkeld voor de hondenhuid.

Gebruik deze shampoo bij voorkeur in combinatie met de Artero Kératin Conditioner. Een conditioner die ook speciaal werd ontwikkeld voor lange hondenvachten.

Hondenrassen: Afghaan, Malthezer, Yorkshire, ezn…

Deze shampoo is geschikt voor langharige rassen ( afghaan maltezer yorkshire enz ) hersteld droge en beschadigde vachten maakt het haar weer zacht en glanzend ph 5.5.

Artero firma introductie