29 dec

Crufts 2013

Crufts 2013 logo

Zelf heb ik al een paar keer het genoegen gehad een bezoekje te brengen aan Crufts (UK)

Voor menig hondenliefhebber is dit een absolute aanrader. Enkele weken geleden kreeg ik een mailtje om mee te gaan naar de volgende editie. Spijtig genoeg moeten wij wegens aankomende verbouwingen forfait geven. Toch wou ik iedereen door een blogje attent maken op deze superleuke Cruftsreis. En omdat je dingen die je moet doen vergeet als je dit niet direct doet was het natuurlijk ik de vergeethoek geraakt.

Dankzij de reminder die ik vandaag kreeg van organisator Dany Grosemans heb ik maar besloten supersnel een berichtje achter te laten op deze pagina!

Vooral omdat ik vind dat dit echt een buitenkans is voor iedereen die zowel professioneel als puur hobbyistisch met honden bezig is! Crufts is het evenement waar je echt alles over, voor en door honden vind! Het is een uitzonderlijk goede prijs inclusief transport, hotel, toegangsticket…maar het is ook altijd een ontzettend leuke & gezellige bende hondenliefhebbers!!

Voor al diegene die meer willen weten post ik hieronder de infomail van Alldog

Beste Cruftsliefhebber,  
Er zijn nog een paar plaatsen vrij. Als u twijfelt, aarzel dan niet. Tot 31 december kan u nog genieten van de huidige vroegboekkorting. 
Zeker voor hondentrimmers is de reis dit jaar echt speciaal! Op de 2 dagen dat wij daar zijn zullen zowat alle rassen die vaak in een trimsalon komen te zien zijn. Een unieke kans ! Op donderdag zijn er de Terriers & Hounds. Op vrijdag de honden uit de Toy & Utility-groep. V
oor meer informatie en om u in te schrijven kan u terecht op de website http://www.alldog.be
U kan ook weer enthousiaste vrienden en kennissen meenemen.  Maar aarzel niet om u in te schrijven. 31 december eindigt de vroegboek-korting. Daarna is het €10 duurder. Als u nog bijkomende vragen heb kan u mij bellen: 0475.97.10.11Vriendelijke Groeten, Dany Grosemans

Wens je meer info of wens je mee te gaan surf dan als de bliksem naar www.alldog.be

Wij wensen Dany & de hele bende Cruftsreizigers alvast een fantastische reis toe. Voor ons is & blijft Crufts één van de memorabelste momenten van het jaar! Hopelijk kunnen wij er snel weer bij zijn.

Om je verder te overtuigen dat dit een niet te missen kans is voeg ik enkele van mijn eigen sfeerbeelden van Crufts toe. Crufts is een grootse combinatie van dog-show, dog-sports, dog-training, dog-charity, dog-food, dog-shopping, … kortom teveel om op te sommen!!!