10 feb

Doggylounge Adoptietips Februari 2016

Vanaf nu proberen wij regelmatig enkele adoptiediertjes in de aandacht te brengen.  De hondjes die wij in de aandacht brengen zijn dieren van organisaties waar wij persoonlijk 1000% vertrouwen op de correctheid! Ze gaan u zeker alles juiste info geven over de dieren en beslissingen nemen in het voordeel van zowel U als adoptant, als de dieren zelf.  Een must voor een goede dierenopvang!

Aan diegene die op zoek zijn naar een nieuwe trouwe vriend… Succes met de zoektocht. Aan alle anderen deel deze blog, zodat deze diertjes snel een gouden mand vinden!

Jonge Hond: “Rocco” de Rotweiler

Omschrijving opvang:

Boxer Mannelijk. Rocco ging naar de hondenschool en kent de bevelen, zit, liggen, en begin van voet. Hij moet nog verder mooi aan de lijn leren lopen dus zou fijn zijn als de adoptanten met hem ook naar de hondenschool gaan of ervaring hebben om hem alles te leren zodat hij verder kan uitgroeien tot een lieve, gehoorzame hond want het is een prachtige, leergierige, alerte, knuffelbeer.
Hij houdt van spelen in de tuin en kan zich ook alleen vermaken in de tuin met hondenbeen, speeltje, takken.Rocco ligt graag op zijn kussen in de woonkamer in gezelschap, heeft zijn dutjes nog heel hard nodig. ‘ s nachts slaapt hij zonder probleem in zijn bench. Rocco is perfect zindelijk, geeft aan als hij buiten wil, een tuin is noodzakelijk ook voor zijn vrije beweging.

Rocco is van 8/2015

Meer info over Rocco?

Contacteer de opvang waar hij verblijft.  Lieve Sanny van het Sniffing Snouts Adoptiecentrum zal met plezier meer info geven over lieve “Rocco”.

 Is een Boxer iets voor mij?
Als je niet met smoezelige poten en een schuddend achterlijf begroet wilt worden -  blijf buiten, hier woont een Boxer.

Een belangrijke stap wanneer je een hond wil adopteren is kijken of dit ras wel bij jou zal passen.  Een goede opvang zal in het adoptieproces daarom ook pijlen naar jouw wensen en verwachtingen.  Maar je kan best ook zelf op voorhand meer opzoeken over het ras.  Hierbij al enkele pagina’s waar je meer kan lezen over de Boxer.  Zodat je op voorhand weet of dit ras voor jou geschikt is. Lees ze misschien eerst even door.

Geschikt voor mensen met een tuin. Die tijd willen steken in deze lieve jonge hond. Rocco heeft beweging nodig en iemand die zich wil bezig houden hém verder op te voeden.