10 jan

Doggylounge Next Generation? Hoe zit dat nu?

Hey allemaal,

Sinds enkele weken zagen jullie alvast dat het Doggylounge logo gewijzigd is naar de next -generation versie. Wat is dat nu ineens?

logo 1.2

 

 

De meeste van jullie weten alvast dat we al enige tijd ons aan het voorbereiden waren op onze verhuis. Sinds eind 2015 kan je ons vinden op ons nieuw adres in Baasrode.   Wij gaven de aftrap met een fantastisch openingsweekend! Bekijk hier de fantastische fotos!

Sinds deze opening zijn we actief in ons  nieuw hondentrimsalon op de Broekkant in Baasrode (Dendermonde).

Mét deze nieuwe start zijn er ook enkele veranderingen. Om optimaal te kunnen werken zijn onze deurtjes toe op maandag, dinsdag en woensdag. Op deze dagen proberen wij in alle rust aan onze “hondjes op afspraak” te werken. De grootste verassing is op donderdag en vrijdag namiddag van 13:00 – 20:00u. Dan hebben wij vanaf nu walk-in namiddagen. Waarop je samen met je hond kan komen shoppen, vragen kan komen stellen, vachtverzorgingsadvies kan krijgen en eventueel de juiste producten kan aankopen.  Je ben ook welkom om afspraken kan komen maken en ook je hond zelf komen wassen in ons nieuw dog-wash concept.

De afhaling van webwinkel-bestellingen of het huren van hondenpuzzels (ola wéér iets nieuws) zal ook tijdens deze uren mogelijk zijn.

Ons nieuw adres: The Doggylounge, Broekkanstraat 292, 9200 Baasrode (Dendermonde)