09 nov

Franse Bulldog naar het trimsalon?

Het is niet zo logisch… en de meeste mensen gaan meteen “neen” zeggen wanneer iemand zich afvraagt of je met een Frans Bulletje naar het trimsalon gaan. Waarom zou je dat toch doen?

Als trimsters antwoorden wij graag op deze vraag. Allereerst willen wij natuurlijk melden dat je niet persé met je Bulldogje naar het trimsalon moet. Maar er komen best wel véél bulldogjes en andere kortharige hondenrassen in onze zaak. Het waarom.. is eigenlijk héél eenvoudig te verklaren.

Wanneer de Bulldogjes in hun ruiperiode zitten is het namelijk ideaal om loszittende haren te verwijderen. Dit is enorm fijn voor jou als eigenaar. In ons salon hebben wij de ideale technieken om in deze periode zoveel mogelijk van deze loszittende haren te verwijderen. Hiermee zorgen wij er voor dat je véél minder haren in je huis & op je kledij hebt. En op deze manier helpen wij jouw Bulldogje op de juiste moment proper uitruien.

Je kan dit natuurlijk ook zelf doen als eigenaar. Het komt er dus op neer dat het belangrijk is om tijdens de ruiperiode toch even aandacht te besteden aan de vacht van je hond. En loszittende haren zo effectief mogelijk te verwijderen.

De voordelen in het salon is dat we door een “blaastechniek” met onze professionele blazers, en uiteraard ook door een iets meer ervare “borsteltechniek” veel sneller en meer haren gaan verwijderen als hij misschien zelf thuis zal doen. En niet te vergeten… wanneer je Bulldogje bij ons langskomt dan gaan we buiten een goede wasbeurt (die da haren doet loskomen) en de bijhordende borstelbeurt ook steeds de oren checken en indien nodig proper maken en de nageltjes knippen.

Afspraak maken in onze Doggylounge? Check hier ons online afprakensysteem…