Verhuur

hondenpuzzels categorieVanaf Januari 2016 verhuren wij ook verschillende hondenpuzzels, braintrainers of andere hondgerelateerde spullen.

Goede afspraken maken goede vrienden:

  • Hondenpuzzels worden in principe altijd opgehaald in onze zaak.  Per uitzondering kunnen hondenpuzzels verstuurd worden naar jou thuis.  Hiervoor neem je best contact op via info@doggylounge.be.  Tarieven hiervoor variëren volgens verzendmethode. Wij rekenen u enkel de toezending aan, en verwachten van U dat u de puzzel op eigen kosten retourneerd naar ons adres.
  • Puzzelende honden heb je steeds in het oog.  Het is een misverstand dat puzzels dienen om je hond af te leiden als je geen tijd hebt.  Integendeel voor de veiligheid van je hond is het belangrijk je hond nooit alleen te laten met een puzzel.  Hondenpuzzels oplossen doe je steeds amen met je hond!
  • Wanneer wij puzzels in slechte staat, of beschadigd ontvangen zal deze door de klant vergoed moeten worden.  Wij verwachten op zo een moment de terugbetaling van de waarde van de puzzel.  Deze prijs kan je terugvinden bij elke puzzel in ons gamma.
  • Bij het gebruik van houten puzzels vragen wij om deze niet te vullen met plakkerige of vette producten zoals bijvoorbeeld worst.  Deze puzzels vallen enkel te gebruiken met droge brokken.  Op deze manier houden we de puzzels proper en trekt het vet niet in het hout.
  • Bij het niet tijdig terugzenden of terugbrengen van hondenpuzzels zal een dagboete aangerekend worden.  De tarieven voor de boetes: is da dagprijs x2. Voorkom deze kost door de verhuur te verlengen in samenspraak met ons.

Ons Gamma

Dit zijn de spullen die wij momenteel in verhuur hebben.

Bij het verhuren van onze hondenpuzzels willen we wel nog enkele richtlijnen meegeven.

  • Puzzels spel je samen met je hond: het is belangrijk dat je als hondeneigenaars je hond niet alleen laat met een puzzel.  NVoor de veiligheid van de hond kan je best je hond begeleiden bij een hondenpuzzel. Bekijk dit niet als een minpunt… Want je samen met je hond bezighouden met de hondenpuzzels verstrekt je hond-baasje relatie!hondenpuzzel verhuren
  • Draag zorg voor de puzzel: Wij hebben besloten puzzels te verhuren om een dienst te leveren aan klanten en hun honden.  Op deze manier kan je aftasten of het “puzzelen” iets voor je hond is.  Daarom willen we je vragen de geleende puzzels met bijzonder veel respect te behandelen.  Wij vragen gewoon de zorg zoals een goed huisvader.
  •  Oeps!‘: Wanneer je je best doet de spullen in orde te houden. Maar het toch is misgelopen.’. Dit kan natuurlijk altijd gebeuren. daarom hebben wij de -oepsregel- in acht genomen.  Wanneer de spullen  dus niet in goede staat bij ons terugkeren zijn wij genoodzaakt een vooraf afgesproken bedrag aan te rekenen. (Dit bedrag zal = de huidige waarde van de puzzel). Wij vragen ook bij problemen met een puzzel, ons dit zo snel mogelijk te melden.
  • Praktisch:  Het doel van hondenpuzzels is je hond leren zo goed mogelijk de door jou verstopte snoepjes te vinden.  Je kan hiervoor allerlei beloningen gebruiken.  Wek hadden wij graag gevraagd om extra op te letten bij de houten puzzels.  Aangezien vetten in deze puzzels kunnen trekken hadden wij graag vriendelijk gevraagd op steeds gebruik te maken van korrels of droog snoepgoed. Probeer bij deze tunnels worst en andere beloningen van het vettere type  te vermijden aub. Zodat er geen beschadiging van puzzels optreed.

Tarief:

De correcte prijzen per puzzel of uitleenbaar product kan je op onze verhuurpagina vinden.

Op deze plaats kan je ook online je “verhuurbestelling” vastleggen. Zodat je niet verloren moeite in onze zaak staat. Afhalingen kunnen gebeuren op onze winkeldagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord