Onze Winkel

De verhuis naar ons nieuw pand in Baasrode bracht ons extra mogelijkheden.  Met fierheidhondenwinkel dendermonde presenteren wij onze mini-dog-shop.  Hier kan je vanaf nu op zoek gaan naar de leukste hondenspullen.

Al een tijd verkopen wij spullen via het internet. Mensen konden deze dan laten opsturen of ophalen in ons salon.  Om dit gemakkelijker te maken hebben wij nu ook al onze spullen in een gezellig bakstenen winkeltje geplaatst. Deze winkel is open op Donderdag & Vrijdag.  En in de toekomst komen er af en toe ook extra koopdagen. Wil je hiervan op de hoogte blijven volg ons dan op facebook of schrijf je bovenaan onze website in op onze nieuwsbrief.

“Onze winkel is tijdens de zomermaanden enkel open op afspraak bel of mail ons gerust om langs te komen “


 

 

Ons gamma kan je op voorhand bekijken op onze webshop. Wij proberen deze zo goed mogelijk up to date te houden. Wanneer je zeker wil zijn dat je spullen aanwezig zijn in de winkel is het ook mogelijk ze te reserveren via de webshop. Zodat wij ze klaar kunnen leggen tijdens je bezoek.  In het afrekenproces kan je dan kiezen voor ophaling tijdens de winkeldagen.