27 jan

Schotse Collie “Slisse” zoekt een nieuwe thuis

Op regelmatige basis proberen we te helpen om nieuwe mandjes te zoeken voor hondjes.Wij hebben zelf niets te maken met de herplaatsing maar geven wel de contactinformatie mee.

Zelf kunnen wij meestal niet meer info bezorgen over deze honden, dan de info die je hier kan lezen.Extra informatie zal je dus via de contactgegevens moeten vragen!

Ben je zoek naar een hond! Denk dan steeds goed na over het feit dat in elke hond de nodige aandacht, liefde, tijd & geld kruipt!

Slisse - www.animal-trust.be

Slisse – www.animal-trust.be

Ga voor je beslissing niet over één nacht ijs, en lees eerst voldoende over de raskenmerken… en of de hond wel bij je zal passen…

Ga dan pas over tot de adoptiebeslissing! Deze honden verdienen thuis voor altijd!

SLISSE is een Schotse Collie
Reu – gecastreerd
Geboren: 2005
Ter adoptie! Meer foto’s en info op www.animaltrust.beJe kan vzw animal trust ook vinden op facebook!

Meer info over de Schotse Collie:

  • ivm de vachtverzorging is het belangrijk dat je beseft dat deze vacht onderhoud vergt. Regelmatig borstelen is de boodschap!
  • een schotse collie heeft een ruiperiode! Indien je niet kan leven met rondslingerende haartjes in deze periode ga je beter op zoek naar een ander ras…
  • De schotse collie is ietwat gereserveerd tov vreemden, kiest soms 1 baas uit & je moet hem de beweging  geven die hij verdiend!
  • Waakzaamheid is ook één van zijn belangrijkste kenmerken…
  • Hiertegenover staat een lieve, eerlijke & vriendelijke hond!

Hopelijk heeft deze lieve hond snel de nieuwe woonplaats die hij verdiend! Wil je meer info over Slisse klik dan hier!