18 mei

Self Dog Wash & B-day Toetsie

Vandaag hebben we voor de 2de keer aan Self-Dog-Wash gedaan in de Doggylounge.  Het idee was er al een tijdje… voor de uitvoering waren we aan het twijfelen of we nog zouden Dog-Washen in Buggenhout. Of er pas méé beginnen in ons toekomstige pand in Baasrode. Maar de vraag van 2 klanten (die ons Dog-wash mogelijkheid al hadden gespot op onze online reserveerfunctie) zijn we er alvast ingevlogen.

Zaterdag werd de loef afgestoken door ons “Magdake” die haar maltezer Lisetteke nog snel wou proper maken voor ze deze week geopereerd werd.  Magda vond géén plaats méér in onze agenda en heeft maar besloten het zelf te doen.  Volgens haar een plezante ervaring, en ze zou er in de toekomst graag nog gebruik van maken. Waar wij natuurlijk géén bezwaar tegen hebben. Eéns iemand anders zien puffen en zweten in ons salon is altijd leuk. 🙂

Vandaag was het alweer een Dog-wash momentje, maar was het de beurt aan de Chocolade labrador “Fons”   . De baasjes hadden gevraagd of hij in bad mocht terwijl ik zijn hondenvriendje “Bennie” een trimbeurt gaf.    Daar hadden wij natuurlijk geen bezwaar tegen… Deze keer was het de man des huizes Gunther die mocht staan zweten aan bad en blazer. Onder toeziend oog van zijn kinderen en natuurlijk “Bennie”

Er zijn waarschijnlijk nog wel mensen, die van deze handigheid gebruik willen maken. Dus bij deze hebben wij de Dog-Wash functie helemaal opengezet op onze reserveerpagina.  Je zal zien dat de Dog-wash uren momentéél nog “experimenteel” zijn en kunnen wijzigen.

Deze week geven wij meer uitleg over wat zo een Dog-Wash nu juist inhoud en wat onze tarieven zijn.

 

En als laatste willen we in deze blog van vandaag welgemeende Happy B-day kusjes en pootjes zwaaien naar onze lieve “Toetsie”. Deze schattige kruising is sinds enkele maanden “klant” in ons salon. Hij werd geadopteerd door Liesbeth, Gunther, Kerry & Gini  (Border Collie & Ruwharige Jack Russel) en is sinds dan ook een officieel Doggylounge-slachtoffer…. Maar desalnietemin zien wij hem ontzettend graag…  Hij is al twaalf jaar… maar zal er nog vele gelukkige jaren kunnen bijdoen bij zijn nieuwe familie…