30 mei

Velcote

Vandaag spreken we graag even over één van de meeste verkochte supplementen in de honden- maar ook paardenwereld! “Velcote”
Velcote is een middel dat ingezet word ter bevordering huid & vacht, en het is zelfs doeltreffende bij hardnekkige huid of vachtproblemen!
Velcote kan hulp bieden bij een doffe vacht, kale plekken of hardnekkige haaruitval. Ook jeuk al dan niet gepaard met een geïrriteerde of droge schilferige huid kan verholpen worden door dit product!
Vele mensen geven dit product aan hun huisdier tijdens de ruiperiode. Door zijn samenstelling en het sneller doen ingroeien van nieuwe vacht ken men met Velcote de ruiperiode verkorten! In het algemeen is het nooit slecht dit product toe te dienen aan je hond voor algemeen vacht & huidbevordering. Wanneer je met regelmaat gebruikt maat van velcote kan het de vacht in het algemeen zeer positief beïnvloeden. Het zorgt voor een gezonde vacht zonder afbreken of slijten van de haarpunten. Men krijgt pigmentverbetering waardoor de vacht van je hond een veel diepere kleur krijgt!
Ook bij teven die net een nest hebben gehad merken we vaak dat de vacht hieronder kan lijden. Velcote in dan het aangewezen product om het herstel van de vacht van de teef te versnellen. In alle geval kan men van stellen dat het in alle omstandigheden VELCOTE kan toedienen en deze een grotere vitaliteit & weerstand geeft aan de huid en vacht van de hond! Wanner je dagelijks Velccote zal toevoegen zullen huid en vacht, winter en zomer in een optimate conditie blijven.Dagelijkse toevoeging van VELCOTE in de voeding zal de vacht en huid, winter en zomer in optimale conditie houden.Velcote is een natuurlijk voedingssupplement.Velcote is een mengsel van plantaardige oliën (meervoudige onverzadigde vetzuren).Velcote bevat M.O.V. van het omega 3 en omega 6 gamma, die koud geperst werden.

Velcote bevat geen genetisch gemanipuleerde producten.

VELCOTE bevat o.a lecithine, polysorbaat 80, palmatic (C16:0), steriek (C18:0), oleic(C18:1), linoleic(C18:2), linolenic(C18:3), arachidiek-glicerides, tarwekiemolie, lLijnzaadolie,… Omega 3 + Omega 6, gamma linolenic acid, E.P.O.

Elke 100 ml bevat vit. A: 22000 I.E., vit. D3: 2500 I.E, vit. E: 150 I.E.
Hoeveel Velcote mag ik (dagelijks) toedienen? (1 koffielepel is ± 5 ml.)

  • Katten en kleine honden:1 tot 2 ml.
  • Middelgrote honden:3 tot 5 ml.
  • Grote honden:5 tot 10 ml.
  • Paarden:10 tot 15 ml.

Ben je benieuwd naar de werking en wil je Velcote zelf eens testen? Bezoek onze webwinkel